tisdag 20 december 2011

Hemma bäst!

Helgen hemma har varit helt underbar! Jag har nog aldrig mått så bra som jag gjorde. jag och Junilove har hunnit med massor. Det har verkligen varit lite kvalitets-tid för oss i helgen. Vi har bakar massa bröd och muffins, fixat i ordning en spjälsäng till Trollungarna. :) För att förklara lite snabbt bara, så har vi självklart 2 spjälsängar. Men i början vill jag att dom ska sova i samma säng för att få tryggheten utav varandra.

Det som är lite synd är att helgen gick så fruktansvärt fort! Men det var skönt attt få träffa och mysa lite med hundarna. Gud vad jag har saknat dom! & jag saknar dom nu igen. Dom blev så glada när vi kom hem, så glada att jag fick lite ont i hjärtat av att veta om att jag skulle behöva lämna dom igen.. Jag hoppas verkligen att jag får åka hem nu över helgen igen som kommer. Det är ju inte någon vanlig helg heller, utan det råkar ju vara Julafton på lördag med så då vill jag ju verkligen inte sitta här. Jag har ingen lust att fira julen stort heller men i alla fall få vara hemma med Junilove och hundarna och bara mysa!

Lite bilder från helgen:

Junilove lärde sig att baka bröd! :) Han var verkligen jätte duktig & brödet blev super gott!


Fint blev det med!


Muffins fyllda med äpplen gjordes också..


Inte lika fina som brödlimporna, men vad goda dom va!


"Bygger" ;)


Jag visar Trollungarna vart det är dom ska ligga när dom kommer ut! :)


Bäddat och klart! <3

Vad vi längtar nu, Junilove & jag. Vill att det ska bli Mars nu så dom kommer ut och följer med oss hem. 
Nog för att tiden bara har sprungit iväg tills nu, men nu kan det inte gå segare! Hur mycket jag än vill att dom ska komma ut så är jag väldigt glad om dom ligger kvar länge till! Gärna 6 veckor till. Hoppas! 


Junilove & Jag  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar